#

"Vers van de plantage naar uw keuken."


Bij Plantage Nieuwland leggen we de nadruk op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze producten worden met liefde en aandacht gekweekt, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën of pesticiden. Ons toegewijde team van telers koestert onze producten gedurende het hele groeiproces, zodat u kunt genieten van biologisch verantwoorde producten die puur en vol van smaak zijn.

Verkooppunten


Ekoplaza Almere - biologische supermarkt

Spoordreef 30, 1315 GP AlmereBroodLetter

Makassarweg 75, 1335 HW AlmerePlantage Nieuwland

Michauxpad 32, 1358 AE Almere


Ontdek ons assortiment van smaakvolle en duurzame biologische producten, rechtstreeks van onze plantage naar uw keuken.

Hazelnoot

Hazelnoot is de vrucht van de hazelaar, een boom die behoort tot de berkenfamilie. Hazelnoot is een veelzijdig ingrediënt dat rauw, geroosterd of verwerkt tot een pasta kan worden gebruikt. Hazelnoot heeft een rijke, premium en onderscheidende smaak, en bevat ook antioxidanten en micronutriënten die een positieve rol spelen voor de gezondheid. Hazelnoot is verkrijgbaar in gekraakte of ongekraakte vorm, geschikt voor verschillende toepassingen en voorkeuren.

Walnoot

Walnoten zijn de smakelijke en voedzame vruchten van de walnootboom, die rijk zijn aan omega-3 vetzuren, vezels en antioxidanten. Walnoten zijn verkrijgbaar in gekraakte of ongekraakte vorm, zodat u ze gemakkelijk kunt eten of verwerken in uw favoriete recepten.

Honing

Honing is een natuurlijke, zoete en aromatische vloeistof die door honingbijen wordt geproduceerd uit de nectar van bloemen of uit andere plantaardige of dierlijke bronnen, en die een scala aan voedingsstoffen, enzymen en antioxidanten bevat die goed zijn voor de gezondheid en het welzijn.

Biologisch jam

Frambozenjam

Bessenjam

Bramenjam

Perenjam

Appeljam

Neem contact met ons op om de beschikbaarheid van producten te bespreken